Qui som?

L’Assemblea de Joves Investigadores i Investigadors (Tercer Cicle) som un òrgan obert i participatiu, punt de trobada tant del col·lectiu d’investigadores i investigadors predoctorals (becaris predoctorals, professors associats, becaris associats a un projecte o investigadors que continuen fent recerca sense remuneració a canvi) com d’investigadores i investigadors postdoctorals (RyC, JdC, BdP, etc.) de la UAB.  Tots aportem idees i desenvolupem les línies d’actuació, defensem els nostres drets com a investigadors i investigadores de la UAB, i volem una universitat sense precarietat laboral en la recerca i amb uns programes de doctorat públics i de qualitat. Col·laborem, entre d’altres col·lectius, amb la Coordinadora d’Assemblees de Facultat de la UAB, amb l’Associació de Doctorands i Becaris de Recerca de Catalunya (D-Recerca) i amb la Federación de Jóvenes Investigadores (FJI/Precarios).

L’assemblea es  va constituir l’any 2004 i en aquest temps s’ha anat treballant per millorar la situació dels investigadors/es predoctorals i postdoctorals:

  • impulsant el seu reconeixement com a treballadors/es amb la conseqüent cotització a la seguretat social
  • limitant l’ús fraudulent de les beques de capítol VI
  • denunciant els augments indiscriminats de taxes als alumnes extracomunitaris
  • millorant els ajuts i les beques de la UAB als estudiants i investigadors
  • garantint la representació institucional del tercer cicle en els òrgans de decisió de la UAB

Recorda que, tant si desitges contactar amb nosaltres com si vols rebre un avís amb la convocatòria de la pròxima assemblea pots escriure a avisos.tercercicle(arroba)gmail.com. A més, si vols rebre tots els e-mails de comunicació i participar en les discussions pots apuntar-te a a la llista de correu: http://groups.google.com/group/tercercicle

A %d bloguers els agrada això: