II Edició de les Xerrades per Doctorandes i Doctorands

Tenim el plaer d’anunciar que el dimarts 24 d’Abril tindrà lloc la II edició de les Xerrades per Doctorandes i Doctorands, organitzades per l’Assemblea de Tercer Cicle.

Aquestes xerrades es celebraran a la Sala Audiovisual de l’ETC de 17:30h a 20:30h i entre el contingut que s’ha programat s’inclou: l’anàlisi de les novetats legislatives que afecten el nostre col·lectiu (nou reial-decret de doctorat i efectes de la Llei de la Ciència), un resum de l’activitat desenvolupada per l’Assemblea el darrer any en defensa de les doctorandes i doctorands i la presentació dels resultats de l’enquesta realitzada a doctorandes i doctorands.

A més, seguint les propostes per millorar les xerrades de l’any passat, s’ha pensat en habilitar més temps per debatre les qüestions que es presentin a les xerrades o d’altres que siguin aportades per les persones que hi assisteixin.

Finalment, es convidarà a les i els participants a un pica-pica per fer “pinya doctoranda”, amb possibilitat de continuar de festa en algun altre indret.

NO HI PODEU FALTAR!

Com arribar-hi:

Des de l’Estació dels FGC, ens adrecem cap a la Plaça Cívica, en arribar-hi girem a ma dreta i continuem tot recte. Una vegada passem l’Abbacus, l’entrada del cinema es troba a la dreta (planta baixa); l’accés a la Sala Audiovisual (o Sala d’Actes) el trobem entrant a la dreta.

Anuncis
 1. #1 by Marketing Boss on Abril 17, 2012 - 22:04

  Hola,

  Comentar que para los que trabajamos y tenemos el típico horario de oficina hasta las 18.00, y luego desplazarse, nos será complicado estar en la primera parte de la Xerrada, y estamos interesados en participar.

  En relación con la ubicación de la jornada, por favor, podeís detallar el lugar para dirigirnos, desconozco dónde está la
  Sala Audiovisual de l’ETC y no he encontrado ningún mapa.

  Gracias, un saludo,

  • #2 by ritxo on Abril 18, 2012 - 11:32

   Gracias por el comentario,

   Respecto de la hora de inicio, hemos previsto una duración de 3 horas, incluyendo el refrigerio, por lo que el horario de cierre de la sala nos limita a acabar a las 20:30. De todas formas, tal y como hemos estructurado las Xerrades, habrá oportunidad de volver a comentar aquellos temas para las personas que se pierdan alguna parte.

   En cuanto a la ubicación, la Sala Audiovisual (o d’Actes) se encuentra en el edificio del cine (entrando por la puerta del cine a la derecha), desde la Plaça Cívica se llega siguiendo la callejuela que hay pasando el Abbacus. Peró también pondremos un pequeño mapa en el bloc y las redes sociales, así como indicaciones para llegar desde la Plaça Cívica.

   Saludos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: