Proposta d’acord del Claustre de la UAB sobre la retallada del 5% del sou del personal investigador en formació

El proper 20 de desembre se celebra un nou claustre a la Universitat Autònoma de Barcelona. El darrer va ser el 16 de desembre de fa un any (i per tant l’Equip de Govern està incomplint de manera flagrant el reglament del propi claustre, que diu clarament que se n’han de celebrar un mínim de dos per any).

Dels 12 acords presos al claustre anterior, l’Equip de Govern només n’ha seguit un, i encara de manera parcial i gràcies a la forta pressió de l’Assemblea.

Al proper claustre del 20 de desembre, l’Assemblea de Tercer Cicle torna a presentar quatre mocions. La següent, però, no ha estat acceptada per la mesa del claustre, argumentant que era molt semblant a un acord adoptat l’any anterior (que, malgrat això, ha estat incomplert per l’equip i el consell de govern). Aquest és el contingut de la

Proposta d’acord del Claustre de la UAB sobre la retallada del 5% del sou del personal investigador en formació

Mitjançant aquest acord, el Claustre de la UAB insta a la seva rectora, Sra. Anna Ripoll Aracil, a fer totes les gestions necessàries, d’acord amb la seva condició d’actual vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), per fer efectiva la supressió de la reducció del 5% del sou del personal investigador en formació, de tal manera que l’import percebut en concepte de nòmina torni a ser el de maig de 2010 i que es reintegri amb efectes retroactius la quantitat corresponent retinguda des del mes de juny de 2010, segons el que estableix l’Acord 6/2010 punt 6, de 16 de desembre, del Claustre de la UAB; tot incloent-hi, sense limitar-ho, agilitzar les negociacions engegades entre l’ACUP i l’Associació de Doctorands i Becaris de Recerca de Catalunya (D-Recerca) —valoració de l’informe jurídic i econòmic presentat per D-Recerca, i elaboració, si s’escau, d’un informe propi per part de l’ACUP—, vetllar per la inclusió d’aquesta qüestió a l’ordre del dia de les reunions de l’ACUP i defensar la posició del Claustre de la UAB en el si d’aquest organisme.

Adjuntem seguidament l’informe presentat a l’ACUP amb els “Arguments Contra la Retallada del 5% en les Retribucions del Personal Investigador no Doctor i del Personal Investigador No Permanent amb Remuneració Regulada”, per a què s’afegeixi també com a documentació a l’ordre del dia.

  1. Doctorands UAB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: