Informació sobre la taxa de serveis específics 2011-2012

A partir d’avui (9 de novembre de 2011) l’Escola de Postgrau ja té tots els “codis informatitzats” per a que el Personal Investigador en Formació (becaris PIF-UAB, FPU, FI, FPI) de la UAB no hagi de pagar la taxa de Serveis específics i suport a l’aprenentatge de 70€ quan vagi a efectuar la matrícula. Fins ahir el sistema encara no ho contemplava, malgrat que la resolució definitiva és de fa dues setmanes.

Important:

  • Els investigadors que hagin pagat aquesta taxa i estaven exempts de pagar-la, tal i com diu la resolució, no han de fer res (cap paper de reintegrament de preus públics)
  • Els diners es retornaran de la següent manera: l’Escola de Postgrau (si vau fer la matrícula de doctorat) o la gestió acadèmica de cada centre (si vau fer la matrícula de màster dins del programa de doctorat) procediran a fer un reintegrament d’ofici (és a dir, es retornaran aquests 70 euros al compte corrent des d’on es va efectuar el pagament).

No sabem quantes setmanes suposarà fer aquest procediment. Qui ha fet ja la sol·licitud de reintegrament de preus públics rebrà un correu (no una carta) de l’Escola de Postgrau indicant que se us farà el reintegrament.

Us recordem també que demà a les 9:30 del matí hem quedat davant de l’Escola de Postgrau per a fer la matriculació conjuntament.

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: