L’Assemblea aconsegueix l’exempció de la taxa de 70€ als doctorands amb beca

Des de l’Assemblea de Tercer Cicle us volem informar que l’equip de govern ha resolt pel que fa a l’aplicació de la taxa anomenada de Serveis de Suport a la Docència en el Personal d’Investigació en Formació de la UAB:

RESOLUCIÓ: l’Equip de Govern de la UAB, en el marc del seguiment dels acords del Claustre de la UAB, interpreta l’acord del Consell Social en un sentit més ampli, i en conseqüència, eximeix del pagament de la taxa de Serveis de Suport a la Docència a tots els estudiants matriculats durant el curs acadèmic 2011-2012 que pertanyen a col·lectius que es regeixen per l’Estatut del personal investigador en formació.

Això vol dir que:

  1. El col·lectiu de Personal Investigador en Formació (PIF) de la UAB (469 amb dades acadèmiques del curs 2010-2011) està exempt de pagar aquesta taxa que aquest any ha pujat a 70 euros.

  2. Que a les 68 persones que ens han informat que ja estan matriculades pel curs 2011-2012, els quals han pagat aquesta taxa de 70 euros, se’ls hi retornaran des de l’Escola de Postgrau aquests diners.

  3. L’equip de Govern de la UAB entén que el Personal Investigador en Formació inclou ara per ara aquelles persones que tenen una beca del tipus: PIF-UAB, FPU, FI, FPI.

Malauradament, la resta d’investigadors matriculats en qualsevol programa de doctorat (2011-2012) que no pertanyen a aquests col·lectius no es podran beneficiar d’aquesta resolució. Des de l’Assemblea de Tercer Cicle lluitem perquè la Universitat Autònoma de Barcelona ens reconegui com a PIF a tots igual aplicant els mateixos drets per a tots/es. Així doncs, us animem a participar en aquesta lluita pels drets dels PIFs.

  1. Informació sobre la taxa de serveis específics 2011-2012 « Doctorands UAB
  2. Novetats sobre Pagament de Taxes per Beneficiàries i Beneficiaris de FPI « Doctorands UAB
  3. Recurs d’Alçada contra la Denegació del Reintegrament de la Taxa de Serveis « Doctorands UAB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: