Guia de matrícula del doctorat 2011-2012

A continuació us presentem la Guia de matrícula del doctorat del curs 2011-2012 que hem elaborat des de l’Assemblea de Tercer Cicle de la UAB.

Des de l’Assemblea de Tercer Cicle creiem que les persones que ens trobem desenvolupant el doctorat realitzem una activitat laboral a la que n’és inherent una formació permanent, aquest fet és aprofitat per la jerarquia universitària per a classificar-nos com a estudiants. Tanmateix hem constatat que aquesta dualitat estudiant-treballador/a només fa que perjudicar-nos doblement al traduir-se tant en retallades salarials (disminució del 5%) com en increments exagerats de taxes establertes ad hoc (matrícula de 400€, taxa de 40€, etc.). En conclusió, considerem que les doctorandes i doctorands hem de ser considerades/ats, per totes les institucions, única i exclusivament com a personal laboral en la fase inicial de la carrera investigadora i, per tant, el cobrament de matrícules de doctorat i taxes diverses suposen gravàmens per poder treballar i no tenen raó de ser.

Mentre no aconseguim la supressió d’aquests impostos sobre el nostre dret a treballar, concentrem els nostres esforços en intentar que el nombre de doctorandes i doctorands que han d’abonar personalment aquestes càrregues impositives sigui el mínim possible. En conseqüència, la finalitat d’aquesta guia és difondre entre el col·lectiu de doctorandes i doctorands de la UAB totes les possibilitats existents per evitar carregar personalment amb el pagament del preu de la matrícula de doctorat i taxes afegides.

Guia de matrícula del doctorat 2011-2012

Només ens queda animar-vos a venir a les properes assemblees. Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer a:

Anuncis
 1. #1 by joan on Octubre 19, 2011 - 08:13

  Bones,

  Soc doctorant en Matemàtiques i vull agrair la feina que esteu fent!

  Merci, sou de gran ajuda!

 2. #2 by Bea on Octubre 25, 2011 - 22:11

  ¡Muchas gracias!
  Aquí una que está doblemente jodida: con tasas altísimas y sin poder aspirar a ninguna beca gracias al Plan Mc Donald’s .

 3. #3 by Morgan on Octubre 26, 2011 - 06:47

  Soc doctorant en Matemàtiques i vull agrair la feina que esteu fent!
  +1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: