Properes activitats

Benvolgudes companyes i companys,

A l’Assemblea de Tercer Cicle i les comissions organitzades a #acampadabcn es comença a plantejar la qüestió de com poden actuar els diferents col·lectius anivell local per tirar endavant les diferents línies d’actuació que van sorgint. Arran d’això, i donat que el proper dijous es concentren un gran nombre d’activitats i actes reivindicatius en defensa de l’ensenyament i la Universitat públics, des de l’Assemblea de Tercer Cicle hem proposat a la Comissió d’Educació de desenvolupar la propera sessió de la nostra assemblea a Plaça Catalunya, donant també facilitat als doctorands dels diferents campus de Barcelona per conèixer-nos. Per tant, farem una assemblea Dijous 26 a les 20:30h darrere de les fonts de Plaça Catalunya, on presentarem l’activitat que hem portat a terme els darrers mesos i també tractarem temes en els quals estem treballant perquè tothom que vulgui pugui veure la nostra dinàmica de funcionament. Ens agradaria que vingués tothom que estigui interessat, també gent d’altres universitats.

Aquesta convocatòria d’assemblea la inserim en el conjunt d’actes reivindicatius en defensa de la Universitat Pública que tindran lloc aquesta setmana i que començarà demà amb la preparació del material per la concentració de dijous. Us deixem la planificació d’activitats en les que participarem com a Assemblea de Tercer Cicle:

  • Dimecres 25 de Maig

21:00h – Plaça de Catalunya (punt de reunió per concretar)

Preparació del material (pancartes, book block, …) per la concentració del Dijous 26 convocada per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP).

  • Dijous 26 de Maig

13:30h – Plaça Cívica de la UAB

Cassolada convocada per diferents col·lectius de la UAB que pujarà fins al rectorat. En acabar es farà una assemblea general per valorar les accions a desenvolupar.

18:00h – Plaça Sant Jaume

Concentració en Defensa de la Universitat Pública convocada per la PUDUP. Si hi ha prou gent es farà una manifestació des de Plaça Sant Jaume a Plaça Catalunya per continuar allà amb la resta d’activitats.

19:30h – Plaça Catalunya

Comissió d’Educació de #acampadabcn

20:30h – Plaça Catalunya (darrere de les fonts)

Assemblea de Tercer Cicle de la UAB

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: