Guia per recuperar els 400€

El personal investigador en formació (PIF) en fase de contracte està inclòs en el “I Conveni Col.lectiu del PDI-laboral de les Universitats Públiques Catalanes”. Aquest conveni estableix en el seu Article 47 que el PDI-laboral actiu a temps complet te dret a un ajut equivalent a l’import de la primera matricula de estudis oficials impartits a les universitats públiques catalanes.
Per acord de la Comissió d’Economia i d’Organització de 23 de Febrer de 2011, el PDI-laboral amb contracte de durada igual o superior a un any (en el cas de las beques FPI i FPU el contracte te una durada de 2 anys) aquest ajut sufragarà el 100% de l’import dels preus publics (els famosos 400€). A més, aquest acord també estableix que “al personal de la UAB […] se li aplicarà la gratuïtat automàticament”.
Des de l’Assemblea de Tercer Cicle som conscients que hi ha moltes doctorandes i doctorands als quals se’ls va cobrar els 400€ de manera irregular pel sol fet de no haver dit que es trobaven en fase contracte a l’hora d’anar a matricular-se. És per això que hem elaborat una guia per a què aquest grup de doctorandes i doctorands puguin recuperar els seus diners. Podeu consultar-la seguint aquest enllaç:

Guia per recuperar els 400€

Per si ha algun dubte, volem aclarir que cada any de matrícula suposa matricular-se per primera del corresponent any, és a dir, que durant el període de contracte teniu dret a gratuïtat cada vegada que us matriculeu.
Per qualsevol aclariment o si us trobeu en algun cas particular podeu contactar amb nosaltres a través dels mitjans següents:

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: