Reunió amb el Vicerector d’Economia

Ahir dia 18 alguns representats de l‘Assemblea de 3r Cicle vam reunir-nos amb el Vicerector d’Economia per tal de ser informats de la posició de l’Equip de Govern de la UAB referent a algunes de les mocions presentades al passat Claustre. Si voleu fer-vos cinc cèntims del que va passar a la reunió consulteu el següent document: reunió Vicerector d’Economia

Recordar-vos que la propera Assemblea de 3r Cicle se celebra a les 13 h del proper dilluns 24 de gener, a la sala polivalent de l’edifici ETC. Podeu consultar i afegir temes a l’ordre del dia a través del següent document. Us hi esperem!

  1. #1 by Elisa on gener 19, 2011 - 18:00

    Els investigadors de la UdG (Universitat de Girona) van tenir una reunió semblant amb membres del seu equip de govern el pasat divendres 14 de Gener. Les dues reunions van tenir alguns punts en comú (el pagament del preu per tutela de tesi; la comunicació entre els investigadors predoctorals).
    Aquest dissabte 22 de gener investigadors en formació de la UdG acudiràn a una Assemblea General del colectiu de investigadors predoctorals de Catalunya a Barcelona (encara per confirmar). Aquesta trobada serà molt interessant per totes.

    Mes info sobre el moviment de investigadors predoctorals de la UdG a: http://www.udgdoc.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: