Resum Assemblea i propera Assemblea

Ahir es va celebrar una nova Assemblea de 3r Cicle en la qual es va resumir el que va passar al Claustre del 16 de desembre i vam distribuir-nos per a les Comissions. A més,  fa uns dies, des del vicerectorat d’Economia ens van trucar per tenir una reunió amb nosaltres, sense especificar-ne el tema, de la qual cosa suposem que és per tractar les mocions que vam presentar al Claustre. Així doncs, ahir vam xerrar sobre què volem demanar al vicerector dels temes del 5%, els 400€ de tutela i la taxa de serveis específics. Podeu consultar tota la informació de l’Assemblea d’ahir a l’acta corresponent.

D’altra banda, estaria bé poder reunir totes les signatures contra el 5% com a molt tard dilluns de manera que les poguéssim presentar al vicerector d’Economia el proper dimarts. Les signatures les podeu entregar al despatx C7b-016, IFAE (torre 7), Facultat de Ciències. Si no voleu desplaçar-vos fins allà també és possible enviar-les per correu intern. A més, en cas de no poder signar físicament també podeu enviar-nos el vostre nom i cognoms, dni/nie i indicar-nos el vostre tipus de beca a avisos.tercercicle(arroba)gmail(punt)com i, així, tenir-vos en compte com a “signatures telemàtiques”.

Finalment, convoquem la propera Assemblea de 3r Cicle per al proper dia 24 de gener, de manera que puguem preparar el Consell de Govern que se celebra dos dies després. L’Assemblea començarà a les 13h a la sala polivalent de l’edifici de l’ETC. Podeu consultar i afegir temes a l’ordre del dia a través del següent document. Us hi esperem!

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: