Recollida de signatures contra la retallada del 5%

Des del juny d’aquest any, el Personal Investigador en Formació (PIF) en fase de contracte i No Permanent (programes Juan de la Cierva, JdC, i Ramón y Cajal, RyC) hem vist reduït el nostre sou en un 5%. Per demostrar la nostra oposició a aquesta retallada hem redactat un Manifest i estem recollint signatures que presentarem als òrgans de govern de la UAB.

ATENCIÓ: Si formes part del col·lectiu Personal Investigador en Formació o Personal Investigador No Permanent pots ajudar-nos, només cal descarregar-te i imprimir aquest Manifest i el formulari de signatures i recollir signatures de persones pertanyents a aquests col·lectius que tinguis al teu abast. Les persones que donin suport al manifest i que no siguin de cap dels col·lectius també poden signar però en un formulari de signatures diferent (amb el mateix format serveix, però el full ha de ser un altre). Les signatures les podeu entregar al despatx C7b-016, IFAE (torre 7), Facultat de Ciències fins al dilluns dia 17 de gener. Si no voleu despaçar-vos fins allà també és possible enviar-les per correu intern. A més, en cas de no poder signar físicament també podeu enviar-nos el vostre nom i cognoms, dni/nie i indicar-nos el vostre tipus de beca a avisos.tercercicle(arroba)gmail(punt)com i, així, tenir-vos en compte com a “signatures telemàtiques”.

Per tal d’organitzar-nos de manera més eficient, hem creat un document a googledocs on tothom pot posar el seu nom i indicar a quina zona de la UAB s’encarrega de recollir signatures. El link al document és el següent document.

Per a més informació contacteu amb: avisos.tercercicle(arroba)gmail(punt)com

Anuncis
  1. #1 by oventoquepassa on Desembre 16, 2010 - 18:05

    exemples a seguir:

    el PIF de la complutense de madrid ja ha aconseguit el compromís del equip de govern de la UCM de que no s’els apliqui la retallada del 5% (al menys el corresponent a l’any 2010)

  1. Propera Assemblea 12 de Gener de 2011 « Doctorands UAB
  2. Resum Assemblea i propera Assemblea « Doctorands UAB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: